Koetsverhuur Hulst

Een trouwkoets huren in Hulst doe je bij Stal Caritas. Stal Caritas is gelegen in Zeeuws-Vlaanderen en verhuurt koetsen in geheel Nederland en België. Wij verzorgen volledig jullie trouwvervoer. Ook voor communie of een andere feestelijke gelegenheid hebben wij de koetsen te huur in Hulst. Uitvaartvervoer in Hulst verzorgen wij met rouwkoetsen, bloemenkoetsen, volgkoetsen en een unieke roze rouwkoets voor kinderen. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen of vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een koets door op de onderstaande knop te klikken. Laat je geheel vrijblijvend verassen door onze aantrekkelijke All-in prijzen en onze uitstekende service!

Rondrit of een romantisch ritje naar een restaurant

Een Koets huren in Hulst voor een rondrit of een romantische ritje naar een restaurant kan uiteraard ook. TIP, Vertrek vanaf onze stal in Kapellebrug is extra interessant geprijsd! Kijk verder bij rondrit.

Corona maatregelen

Als er weer Covid-19 maatregelen en beperkingen zijn die een koetsrit onmogelijk maken kunnen alle reserveringen altijd weer geheel kosteloos geannuleerd worden. Je zit dus nergens aan vast! Je kunt dus ook in deze tijd zorgeloos een koets reserveren. In de witte gesloten koets is geen gevaar tussen de passagiers en de koetsier omdat deze volledig is afgesloten. In de open koets hebben wij een plexiglasplaat tussen de koetsier en de passagiers staan. Deze glasplaat is bijna niet zichtbaar en geeft geen beperkingen voor de passagiers. Verder kunnen wij minimaal 1,5 meter afstand houden tussen de passagiers. Gelukkig is er geen gevaar om bij de paarden te staan voor een mooie foto.

Witte Glazen Coupé Koets

De witte glazen coupé koets uit het jaar 1890. Deze witte koets is gebouwd door B. Veth Arnhem B.V. Deze bijzondere authentieke witte koets met al meer dan een eeuw geschiedenis is een plaatje voor uw feestelijke dag. In de koets kunnen twee volwassenen plaatsnemen en er is nog een bankje voor twee bruidskinderen. De koets wordt getrokken door twee paarden.

Barouche Koets

De Barouche koets komt uit het jaar 1900. Deze bijzonder mooie Barouche koets geeft plaats aan maximaal vijf passagiers. De koets kan met één, twee of zelfs drie paarden getrokken worden.

Jan Plezier / Volgkoets / gezelschap Koets

De Jan Plezier volgkoets of gezelschap koets geeft plaats aan maximaal 16 personen. De koets kan door twee of vier paarden getrokken worden.

Rouwkoetsen

Diverse rouwkoetsen in het zwart, grijs en wit. Ook bieden wij rouwvolgkoetsen en bloemenkoetsen aan. De koetsen worden getrokken door 2 of 4 paarden.