Rondrit Hulst

Vanaf de Grote Markt in Hulst worden door Stal Caritas op zondagen tussen 13.00 uur en 18.00 uur rondritten gehouden. In de vakantieperiodes wordt er ook af en toe op de zaterdagen en doordeweekse dagen rondritten aangeboden. De rondrit gaat door de vestingstad heen en ook een stukje buiten de vestingstad om met de langere rondrit. Allemaal voeren ze langs de mooiste plekjes en gebouwen van de binnenstad en onderweg geeft de koetsier de passagiers uitleg van wat ze onderweg zien. De ritten worden gereden met een Barouche koets uit 1900 en biedt plaats aan maximaal vier volwassenen plus eventueel een jong kind. Een aanrader om Hulst op een leuke originele manier te ontdekken en waan u zelf terug in de tijd! Wie zeker wil zijn van een ritje op een bepaalde tijd, kan via onderstaand aanvraagformulier een rit reserveren, maar spontaan opstappen vanaf de Grote Markt kan ook. 

Corona maatregelen

Ook in de covid-19 periode worden de rondritten uitgevoerd. Tussen de koetsier en de passagiers is een plexiglasplaat gemonteerd en de passagiersruimte wordt na elke rit grondig schoongemaakt. Als  er weer Covid-19 maatregelen en beperkingen zijn die een koetsrit onmogelijk maken kunnen alle reserveringen altijd weer geheel kosteloos geannuleerd worden. Je zit dus nergens aan vast!

Prijs rondritten

De prijs is voor de gehele koets ongeacht het aantal personen en biedt plaats aan maximaal vier volwassenen plus eventueel een jong kind.

Vestingrit: De prijs per koets voor een rondrit door de vestingstad Hulst is €35,- (ca 20 min.)

Reynaertrit: De prijs per koets door de vestingstad en een stuk om de vestingstad Hulst is €69,- (ca 40 min.)

Aanvraagformulier voor een rondrit in Hulst